Republica Danga

„ Danga nu e, adică e pretutindeni. Este o insulă, compusă din pulberea unei planete îndepărtate, unde legile fizicii terestre nu sunt chiar atât de riguroase. Aici nu se știe prea bine dacă oamenii mint, visează, sau trăiesc cu adevarat „


Conspiratia Mondiala ??

Distribuiţi
avatar
Articon

Mesaje : 420
Puncte : 426
Data de inscriere : 13/07/2015

Conspiratia Mondiala ??

Mesaj Scris de Articon la data de Mar Aug 04, 2015 3:51 pm

Puternică și incontrolabilă: Troika

Pentru a obține creditele de care au nevoie pentru a face față crizei, statele europene trebuie să se supună exigențelor emise de trei instituții care formează troika: FMI, Comisia Europeană și Banca Centrală Europeană. Documentarul Puternică și incontrolabilă: Troika este o anchetă edificatoare despre rolul controversat al acestui triunghi de instituții.

Cinci ani au trecut deja de când statele aflate în criză din zona euro trăiesc chinurile supra-îndatorării. Pentru a obține împrumuturile de care au nevoie de urgență, trebuie sa se supună exigențelor – faimoasele memorandumuri – celor trei instituții ce formează troika: FMI, CE, BCE. Măsurile de austeritate impuse de ele nu au avut, până acum, efectele scontate, ci dimpotrivă.

Este vorba de înalți funcționari ce acționează în afara oricărui control parlamentar, care iau decizii pe care guvernele trebuie să le execute.Pentru a înțelege mai clar acest proces, jurnalistul german Harald Schumann (autor al documentarului „Când Europa salvează băncile în secret”, difuzat de canalul TV Arte în anul 2013) a călătorit în Irlanda, Grecia, Portugalia, Cipru, Bruxelles și SUA. De-a lungul acestei investigații, a intervievat miniștri, economiști, avocați, bancheri, victime ale crizei, precum și pe laureatul Nobel pentru economie, Paul Krugman, care explică de ce aceasta politică a restricțiilor nu funcționează.

Ieşirea Din MATRIX
avatar
Sfatuitorul
Admin

Mesaje : 810
Puncte : 931
Data de inscriere : 13/02/2015
Localizare : Bucuresti

Re: Conspiratia Mondiala ??

Mesaj Scris de Sfatuitorul la data de Lun Aug 31, 2015 11:03 am

Asa este. Banii controleza aceasta lume. Nimeni si nimic in afara lor, iar cei care sunt "la butoane" sunt marii finantisti.


Se aud tot mai multe glasuri cum ca exodul africanilor ar fi o actiune concertata si mai mult o invazie decat o refugiere.
Ce parere aveti ??
avatar
Sfatuitorul
Admin

Mesaje : 810
Puncte : 931
Data de inscriere : 13/02/2015
Localizare : Bucuresti

Re: Conspiratia Mondiala ??

Mesaj Scris de Sfatuitorul la data de Lun Aug 31, 2015 11:20 am

avatar
The Dude

Mesaje : 5060
Puncte : 5181
Data de inscriere : 17/02/2015

Re: Conspiratia Mondiala ??

Mesaj Scris de The Dude la data de Lun Aug 31, 2015 11:32 am

avatar
Kavarna

Mesaje : 1160
Puncte : 1215
Data de inscriere : 17/02/2015
Varsta : 37

Re: Conspiratia Mondiala ??

Mesaj Scris de Kavarna la data de Lun Aug 31, 2015 1:11 pm

Găsirea unei soluţii prin care să fie oprit valul de imigranţi, considerat cel mai mare din timpurile moderne, nu va fi o misiune uşoară.

„Nu există formulă. Se va găsi, fiindcă totdeauna istoria găseşte soluţii, dar ele pot fi şi dramatice. Anume să se schimbe profilul Europei În mod foarte sensibil. Când avem mase, milioane de turci, algerieni, de nişte naţii foarte diferite de europenii noştri, se pot întâmpla fenomene de refuz”, a afirmat Neagu Djuvara.
avatar
The Dude

Mesaje : 5060
Puncte : 5181
Data de inscriere : 17/02/2015

Re: Conspiratia Mondiala ??

Mesaj Scris de The Dude la data de Joi Sept 03, 2015 9:06 am

Asa...mai in gluma mai in serios, de la Rudotel citire:


Prin diversiunea criminală a avalanşei de imigranţi AMERICA ŞI ISRAELUL AU DECLARAT RĂZBOI EUROPEI!
Nu-mi vine să cred că s-a ajuns aici! Avem de-a face cu o declaraţie de război în toată regula. Această nebunie e clocită în laboratoarele israeliano-americane. Nu ştiau ce-o să mai născocească ăştia pentru a arunca în aer Uniunea Europeană. Aşa că au strecurat 1.000.000 de cai troieni, care vor distruge tot ce s-a clădit pînă acum. Eu vă propun un raţionament elementar: dacă se dorea ajutarea acelor oameni amărîţi, atunci de ce nu au fost hrăniţi acolo, pe loc, în ţările în care s-au născut? Nu era mai simplu pentru toată lumea? De ce să-i dezrădăcinezi? La ce bună această migraţie atît de riscantă, peste mări şi ţări, cu victime omeneşti, ca pe timpul deportărilor poruncite de Stalin? Care a fost mintea aceea stricată care a decis asemenea transfer de populaţie? Răspunsul e foarte simplu: cei 1.000.000 de afro-asiatici sînt folosiţi pentru a distruge, din interior, o construcţie politico-economică ce începuse să dea roade. Asta, în vreme ce America are un program bestial de limitare a imigraţiei. Situaţia e total scăpată de sub control. Şi e abia la început. E posibil ca mîine să fim invadaţi de alte valuri de barbari. Din păcate, Angela Merkel se dovedeşte a fi extrem de slabă şi de nepregătită. O să vedeţi reacţia de apărare a organismului european faţă de ofensiva periculoasă a Islamului în inima Europei creştine: recrudescenţa fascismului. Mai ales că nu toţi migratorii sînt sărmani – unii sînt bine pregătiţi pentru aşa-zisul „război sfînt”, Jihadul. E un moment istoric crucial. Ajută-ne, Doamne!Corneliu Vadim Tudor
1 septembrie 2015

avatar
Articon

Mesaje : 420
Puncte : 426
Data de inscriere : 13/07/2015

Re: Conspiratia Mondiala ??

Mesaj Scris de Articon la data de Joi Sept 03, 2015 10:14 am

Bai mie imi place de le...Uite o tine langa

"America a lansat asupra Europei o nouă şi devastatoare bombă atomică: Migraţia Barbarilor
Europa spumegă de furie. Nimeni nu se mai îndoieşte că valurile de imigranţi afro-arabi reprezintă o diversiune criminală, cu consecinţe incalculabile asupra Europei. Deranjează Europa Creştină – aşa că trebuie islamizată! Deranjează Europa Unită – aşa că trebuie destrămată! E o stare de război nedeclarat. Mă tot gîndeam: unde vor face provocări neoconservatorii yankei pentru a declanşa un nou război? Nişte minţi diabolice au clocit acest scenariu satanist: 1.000.000 de refugiaţi (deocamdată) din Nordul Africii şi Ţările Arabe au luat cu asalt Europa. Nu se duc în Rusia, China, Japonia, Australia, Noua Zeelandă – că nu li se permite. Nu se duc nici în America sau Canada – că nici n-apucă să se apropie de porturi, sînt scufundaţi. Ţinta este Europa. Care are milioane de şomeri şi e zguduită de propriile probleme. Atunci cînd printre principalii finanţatori am văzut numele lui George Sörös, mi s-a luat o pînză de pe ochi. Carevasazică, asta era!
Ce facem, însă, cu România? Ce logică e asta? Ne-au plecat milioane de români creştini în lume, după o bucată amărîtă de pîine, iar în locul lor ne sînt băgaţi pe gît, cu forţa, milioane de venetici musulmani? Devenim Paşalîc, sau Califat? Haida-de! În următoarea perioadă, eu şi PRM vom organiza un mare Miting şi Marş de Protest în Capitală. Şi împotriva invaziei barbare, şi împotriva amenajării marelui focar de infecţie: Moscheea Mamut. Acum să vedem cine e creştin şi patriot. Felicitări venerabilului Neagu Djuvara, care, la vîrsta de 99 de ani, respinge, categoric, şi migraţia jihadistă, şi moscheea. Am să mor de gît cu derbedeii care încearcă să arunce în aer ţara asta. La nevoie, am să-mi amintesc că sînt ofiţer în rezervă al Armatei Române şi voi pune mîna pe armă! Nu, Jihadului! Stop experienţelor şi provocările diabolice ale evreilor şi yankeilor! Trageţi, clopotele, români! E pericol să dispărem ca Ţară şi ca Popor!"
CORNELIU VADIM TUDOR
2 septembrie 2015
avatar
Sfatuitorul
Admin

Mesaje : 810
Puncte : 931
Data de inscriere : 13/02/2015
Localizare : Bucuresti

Re: Conspiratia Mondiala ??

Mesaj Scris de Sfatuitorul la data de Vin Sept 04, 2015 8:25 am

Uite si o pozitie ceva mai serioasa:

Serviciile secrete austriece acuză: SUA și miliardarul George Soros finanțează fuga imigranților spre Europa

DE LUCIANA POP / EXTERNE / Publicat: Joi, 27 august 2015, 18:16

Ziarul austriac InfoDirekt, apropiat armatei, a publicat recent un articol, pe baza unui raport al serviciilor de informații ale armatei (Österreichischen Abwehramts), conform căruia organizații neguvernamentale din SUA ar finanța traficul de imigranți către Europa. În special pe cel în care sunt aduși imigranți de pe coastele libiene spre Italia meridională.

Conform articolului publicat de ziarul austriac, serviciile secrete de la Viena estimează că pentru fiecare persoană care ajunge în Europa ca refugiat costul este mai mare de 3.000 de euro sau dolari, așa cum se spunea până acum în unele publicații.

”Cei care aduc refugiați în Europa cer sume exorbitante. Care pornesc de la 7.000 de euro și ajung până la 14.000 de euro, în funcție de zonele de unde se pleacă și de diversele organizații de traficanți. Dar imigranții care vor să fugă din țările lor sunt mult prea săraci pentru a da acești bani”, se spune în raport.

Spionajul austriac ar avea informații că ” organizații din SUA au creat un model de co-finanțare și contribuie substanțial la costurile cerute de traficanți”. Ar fi vorba de ”aceleași organizații care, în 2013, au aruncat Ucraina în haos”, aluzie la acele ONG-uri americane, așa-numite ”umanitare” și ”pentru drepturile omului”. ONG-uri despre care, se știe foarte bine, au fost create de Departamentul de Stat al SUA sau direct de speculatorul și finanțatorul ”revoluțiilor portocalii” din fostele state sovietice, magnatul american de origine evreiască George Soros, părintele cunoscutei Human Rights Watch.

Poliția din Austria, care primește solicitanții de azil, cunoaște aceste date de multă vreme, însă, scrie InfoDirekt, nimeni nu e dispus să vorbească. Nici măcar sub protecția anonimatului.

Semnatarii articolului lansează un apel către toți jurnaliștii, polițiștii și oamenii din serviciile secrete, cerându-le să participe activ la investigații și la confirmarea acestor informații.

Într-un articol ulterior, InfoDirekt dezvăluia că și ”în Austria există un business al refugiaților”, de care profită Barclays Bank, o puternică multinațională cunoscută drept ”Blindații de la Rotschild”. Iar clanul Rothschild nu se dă în lături de la nicio afacere, nici măcar de la cea a ”primirii și îngrijirii” refugiaților cu bani publici”, subliniază ziarul austriac.
avatar
Articon

Mesaje : 420
Puncte : 426
Data de inscriere : 13/07/2015

Re: Conspiratia Mondiala ??

Mesaj Scris de Articon la data de Vin Sept 04, 2015 10:58 am

Bai, deci e clar: E O INVAZIE CONTROLATA SI INTERESATA !
avatar
Sfatuitorul
Admin

Mesaje : 810
Puncte : 931
Data de inscriere : 13/02/2015
Localizare : Bucuresti

Re: Conspiratia Mondiala ??

Mesaj Scris de Sfatuitorul la data de Lun Sept 07, 2015 9:44 am

Foarte interesanta mi s-a parut strategia aplicata de nemti la sosirea emigrantilor.
Desi nu ii prind sensul, simt de la o posta masinatiunile. Cool
avatar
The Dude

Mesaje : 5060
Puncte : 5181
Data de inscriere : 17/02/2015

Re: Conspiratia Mondiala ??

Mesaj Scris de The Dude la data de Mar Sept 29, 2015 11:56 am

Witold Gadowski, un cunoscut jurnalist de investigaţii şi reporter de război din Polonia, a vizitat Siria şi Turcia, pentru a documenta Statul Islamic şi valul de migranţi care a pornit spre Europa. El a declarat, în cadrul unui interviu acordat unei publicaţii poloneze, că adevăratele victime ale Statului Islamic se află printre şiiţi, yazizii şi creştinii care se află în taberele din Kurdistanul irakian, în sudul Turciei și Libanulu şi sunt persecutaţi, nu valul de imigranţi care se îndreaptă spre Europa. Pe imigranţii care caută refugiu pe continentul european, jurnalistul îi cataloghează drept "infractori".


AICI
avatar
The Dude

Mesaje : 5060
Puncte : 5181
Data de inscriere : 17/02/2015

Re: Conspiratia Mondiala ??

Mesaj Scris de The Dude la data de Dum Oct 04, 2015 8:16 pm

..sa nu uitam niciodata...


avatar
Sfatuitorul
Admin

Mesaje : 810
Puncte : 931
Data de inscriere : 13/02/2015
Localizare : Bucuresti

Re: Conspiratia Mondiala ??

Mesaj Scris de Sfatuitorul la data de Mier Oct 28, 2015 9:51 am

avatar
Articon

Mesaje : 420
Puncte : 426
Data de inscriere : 13/07/2015

Re: Conspiratia Mondiala ??

Mesaj Scris de Articon la data de Joi Oct 29, 2015 3:32 pm

Da de ce ? Era vreun dubiu ?? nu-i grupul bilderberg ??

avatar
The Dude

Mesaje : 5060
Puncte : 5181
Data de inscriere : 17/02/2015

Re: Conspiratia Mondiala ??

Mesaj Scris de The Dude la data de Vin Noi 06, 2015 8:39 am

Ieri, amabasadorul american a vizitat Palatul Cotroceni si a stat mai multe ore de vorba cu unul dintre consilierii presedintelui Salam de Sibiu...La iesire, intr-o scurta declaratie, el a urat succes protetstatarilor si a incurajat revolta.

Tudor Chirila, Alex Bindar si Adrian Despot posibili lideri alesi pe trotuar...

Ce-o mai fi si asta ??


Vizionasem recent un documentar echidistant despre tezaurul Romaniei, soviete, cortina de fier, razboiul rece...

Este incredibil cum istoria se repeta la indigo, fara sa se sinchiseasca sa schimbe macar un amanunt marginal...
De ce l-ar schimba ??... a mers atunci, va merge mereu..

Lumea nu citeste...cine o face nu iese in strada.

In anii '40 nici n-aveau prea multe de citit, acum au in exces si prea intortocheate.


Influenta rusilor in anexarea Romaniei (prin guvernul marioneta Petru Groza) ca si acapararea principalelor sectoare economice sau strategice, s-a realizat atunci prin inserarea unor consilieri la nivelurile de conducere ale acestor structuri. Ei monitorizau si influentau deciziile in avantajul C.C.C.P.

Se intampla identic azi: insa acum expertii sunt americani...

Asadar, pe cale de consecinta, nu mai avem aici niciun secret: In cazul de fata, regula celor 5W - Who, What, When, Where And Why (de baza in gazetarie), raspunde singura celor in dubiu....

Continut sponsorizat

Re: Conspiratia Mondiala ??

Mesaj Scris de Continut sponsorizat


    Acum este: Lun Mai 21, 2018 2:22 am