Republica Danga

„ Danga nu e, adică e pretutindeni. Este o insulă, compusă din pulberea unei planete îndepărtate, unde legile fizicii terestre nu sunt chiar atât de riguroase. Aici nu se știe prea bine dacă oamenii mint, visează, sau trăiesc cu adevarat „


Hollow Earth

Distribuiţi
avatar
Kavarna

Mesaje : 1202
Puncte : 1257
Data de inscriere : 17/02/2015
Varsta : 37

Hollow Earth

Mesaj Scris de Kavarna la data de Mier Dec 30, 2015 10:35 pm

The Hollow Earth hypothesis proposes that the planet Earth either is entirely hollow or otherwise contains a substantial interior space. The scientific community has dismissed the notion since at least the late 18th century.


NASA DEȚINE PROBE CU PRIVIRE LA CIVILIZAȚIA DIN INTERIORUL PĂMÂNTULUI

În 14 februarie 1995, un jurnal canadian a publicat un articol în care susținea că NASA a recepționat semnale radio care veneau din interiorul Pământului. A fost redeschisă dezbaterea conform căreia interiorul Pământului este gol și locuit de ființe inteligente, care prin aceste semnale radio doresc să intre în contact cu oamenii. Primul semnal a fost recepționat în 30 octombrie 1994, datorită unui satelit foarte performant. Semnalul radio era compus din coduri matematice complexe, fapt care a condus la ideea că aceste ființe sunt foarte inteligente.


În iulie 1969, membrii misiunii Apollo XI aduceau fotografii de pe Lună, dar și ale Pământului. Toate aceste fotografii ai fost clasate și ținute departe de ochii curioșilor. În una dintre aceste fotografii, în apropierea Polului Nord se observă o gaură enormă, care pare că absoarbe norii spre interior. Diametrul acestei găuri este de 950 de kilometri și este situată la 86 grade latitudine nordică.

Înainte de misiunea Apollo XI, amiralul Byrd, care plecase la Polul Nord în vederea cercetării și identificării unor astfel de găuri, a semnalat existența unei astfel de găuri, cu un diametru de peste 900 de kilometri. Fotografia prezintă o denivelare a stratului de nori, deasupra acestei găuri, fenomen care nu a putut fi explicat de către cercetători.

Fotografia a fost realizată în luna iulie, când la Polul Nord ziua este lumină 24 de ore. Interiorul găurii este de culoare neagră, deci nu există gheață în interiorul ei. Specialiștii spun că există o singură explicație. Gaura comunică cu interiorul pământului.


avatar
The Dude

Mesaje : 5175
Puncte : 5296
Data de inscriere : 17/02/2015

Re: Hollow Earth

Mesaj Scris de The Dude la data de Joi Dec 31, 2015 10:06 am

suspiciune Crezi ca se pune de o invazie in 2016 ???...... vai
avatar
Kavarna

Mesaje : 1202
Puncte : 1257
Data de inscriere : 17/02/2015
Varsta : 37

Re: Hollow Earth

Mesaj Scris de Kavarna la data de Joi Ian 21, 2016 7:45 pm

Locuri misterioase din România despre care nimeni nu are curajul să vorbească

Lacul Cincis este situat la o distanță de 15 km de orașul Hunedoara. Cu 45 de ani în urmă, autoritățile au decis ca toată populația de 150 de persoane, care locuiau în zonă, să fie strămutați pentru a se amenaja un lac de acumulare.

În acest proces, au fost acoperite cu apă toate casele, două biserici și două cimitire. De atunci localnicii susțin că locul e blestemat și că se întâmplă lucruri paranormale. Animalele nu se apropie de apă, iar în timpul nopții, sufletele morților bântuie pe acest lac.
Un alt fenomen ciudat este faptul că în mijlocul unei ape stătătoare se declanșează furtuni.

În 1970, un fotbalist s-a înecat iar trupul său nu a fost niciodată găsit, mai mult scafandrii au vorbit că pe fundul lacului au întâlnit șerpi uriași. Mai mult unul dintre scafandrii care s-a apropiat de cimitirul de sub apă, a stat internat un an într-un spital de boli nervoase.

Un alt loc care ridică multe semne de întrebare este zona Carpaților Meridionali, este vorba de Șușovăț, comuna Smeeni, unde există o fântână miraculoasă unde mii de oameni s-au vindecat, perdele invizibile sub care piloții au văzut ființe stranii, aparatele de zbor nu răspund la comenzi.

În podișul moldovenesc, la cea mai mare altitudine, se află localitatea Suhuleț, la 463 metri altitudine. Localitatea intră în istorie prin faptul că s-au prăbușit multe avioane în timpul celui de al doilea război mondial, fără să se tragă niciun proiectil. Mai mult, s-au mai prăbușit două IAR-uri și un avion sovietic. Oamenii se feresc să calce pe deal în noaptea de Paște sau de Anul Nou, când se aprind flăcări.
O altă zonă stranie este cea a Ocnelor Mari, situate la 8 km de Râmnicu Vâlcea. La cutremurul din 1940, biserica din localitate a fost distrusă. Au rămas două ziduri, dar în ciuda vremii, frescele de pe ziduri au rămas intacte. Aici la Lacul Doamnei a fost punctul cu vizibilitate maximă a eclipsei din 1999. În timpul eclipsei aU apărut lilieci care au zburat minute în șir haotic.
Șumuleu Ciuc, Harghita, loc de pelerinaj pentru romano-catolici este comparat cu Fatima și Lourdes.

Complexul baroc de aici cuprinde o serie de ciudățenii. Statuia făcătoare de minuni a Fecioarei Maria este cea mai mare statuie din Europa, făcută dintr-o singură bucată de lemn. Pietrele păgâne ale secuilor au simboluri stelare. În abație există de asemenea ceasuri solare. Pe frontispiciul capelei Salvator, există o inscripție care prezintă un fenomen ceresc neconvențional.
Vârful 12 Apostoli din Munții Căliman este cunoscut pentru stâncile megalitice cu aspect uman sau zoomorf. Unii cercetători consideră aceste statui ca făcând parte din civilizația pelasga.

În muzeul din Gura Haiții, care se află la poalele vârfului, sunt prezentate relicve stranii. În comuna Tutana din județul Argeș există o biserică din secolul al XVII lea, construită de Mihnea Turcitul. Pe peretele exterior se află o cărămidă zgâriată înainte de ardere care înfățișează un personaj umanoid ciudat, îmbrăcat în costum de astronaut, cu cască de protecție și clești în loc de mâini.Nimeni nu a putut explica mesajul de pe această cărămidă.

Tot în județul Argeș în comuna Cetățeni, există un schit monahal. În stâncile de lângă schit, s-au descoperit urme de uriași imprimate în stânci. Voronețul sau Capela Sixtină a Europei de Est. Cu toate că s-au făcut cercetări cu privire la sursa albastrului de pe picturi nu s-a găsit răspunsul. La fel de misterioase sunt și anumite picturi care reprezintă care de foc sau reptile cu aripi. Histria, localitate în județul Constanța, este renumită pentru gușteri, miriapozi uriași, păianjenul văduva neagră, scorpioni și șerpi uriași. Aici a fost filmat un șarpe de doi metri care provine dintr-o specie necunoscută.


avatar
Kavarna

Mesaje : 1202
Puncte : 1257
Data de inscriere : 17/02/2015
Varsta : 37

Re: Hollow Earth

Mesaj Scris de Kavarna la data de Joi Ian 21, 2016 7:49 pm

Mister inexplicabil: În România există un loc în care nimic nu moare!


Pe Valea Ialomitei, intre Lacul Bolboci si Scropoasa, se afla un loc unic in lume, care ascunde o sursa de apa misterioasa. Cu toate ca primele cercetari au fost efectuate in urma cu 88 de ani, nici in momentul de fata nu s-a putut gasi o explicatie precisa cu privire la ce se intampla aici.

In anul 1927 au fost efectuate primele cercetari in Muntii Bucegi, care au vizat zona cunoscuta drept “Sapte Izvoare”. Interesant este faptul ca, dupa ce au efectuat o analiza a apei, cercetatorii au ajuns la concluzia ca aceasta nu are nicio bacterie si nici azotati sau azotiti, fiind cea mai pura din lume.

Au urmat si alte cercetari, inclusiv ale strainilor, iar rezultatele au ramas, de fiecare, neschimbate. Se presupune ca cele sapte izvoare sunt chiar “apa sfanta” a dacilor. Acestia credeau ca izvoarele aveau puteri miraculoase de vindecare.

De altfel, pe scuturile de lupta ale dacilor se afla si simbolul celor sapte izvoare misterioase din locul pe care chiar il numeau “Zona Nemuririi”.CEAUSESCU A CERUT SA FIE INCHISA ZONA

In anii 1981 –1982, si societatea Hidrotehnica a efectuat studii cu privire la misterioasa apa din inima Bucegilor, iar dupa aflarea rezultatelor, Nicolae Ceausescu a cerut ca toata zona sa fie inchisa.

“Presedintele de atunci a fost informat ca aceasta sursa de apa este cunoscuta de peste 2.000 de ani si ca se gaseste in zona initiatica a dacilor, in Masivul Bucegi, ca scrierile vechi pomenesc despre o apa din care a baut Zamolxe inainte de a deveni zeu, si ca exista un simbol al celor sapte izvoare pe scuturile dacice redate pe Columna lui Traian.

Lui Ceausescu i-a sunat bine mai ales faptul ca acolo s-ar afla zona nemuririi, adica un punct energetic pozitiv. Dosarele de la Sapte Izvoare au fost redeschise dupa ‘90, iar testele recente au aratat ca informatiile lui Ceausescu nu erau chiar departe de realitate”, sustine Ion Olteanu, unul dintre cercetatorii fenomenelor stranii din Bucegi. Astfel, in timpul comunismului, apa de aici era consumata doar de familia Ceausescu.CELE DOUA IPOTEZE ALE OAMENILOR DE STIINTA

Cu un debit de aproximativ 400 de litri pe secunda, apa izvoraste dintr-o grota in care se afla un imens lac subteran care nu a secat niciodata. Cercetatorii au doua ipoteze privind puritatea apei celor “Sapte izvoare”.

Prima se refera la faptul ca este posibil sa treaca printr-un camp magnetic, fiind curatata astfel de toate impuritatile. A doua ipoteza implica existenta unui zacamant de argint pe langa care trec izvoarele, fiind impiedicata astfel dezvoltarea bacteriilor.

Totusi, nu se stie daca vreuna dintre aceste variante este cea reala, astfel ca zona ramane in continuare invaluita in mister. Potrivit bioenergeticienilor, in zona exista energii pozitive foarte puternice. De altfel, de-a lungul vremii, au existat si marturii ale unor oameni care au sustinut ca s-au vindecat miraculos de anumite boli.


Continut sponsorizat

Re: Hollow Earth

Mesaj Scris de Continut sponsorizat


    Acum este: Dum Iul 22, 2018 9:05 pm