Republica Danga

„ Danga nu e, adică e pretutindeni. Este o insulă, compusă din pulberea unei planete îndepărtate, unde legile fizicii terestre nu sunt chiar atât de riguroase. Aici nu se știe prea bine dacă oamenii mint, visează, sau trăiesc cu adevarat „


Revolutia Sexuala ?

Distribuiţi
avatar
Kavarna

Mesaje : 1282
Puncte : 1337
Data de inscriere : 17/02/2015
Varsta : 38

Revolutia Sexuala ?

Mesaj Scris de Kavarna la data de Vin Noi 17, 2017 12:13 pm

Lansam asadar un topic nou pe aceasta tema, deschisa intr-un loc nepotrivit.

Sunteti de acord cu noile tendinte ?
avatar
Articon

Mesaje : 533
Puncte : 539
Data de inscriere : 13/07/2015

Re: Revolutia Sexuala ?

Mesaj Scris de Articon la data de Vin Noi 17, 2017 12:15 pm

Deci, cum sa inteleg pozitia ta fata de revolutia sexuala a ultimelor decenii ? Nu stiu de unde am ramas cu impresia ca ai o atitudine libertina, iar acum, inteleg ca de fapt esti foarte pudic si retinut.

Mie casatoria in grup, despre care nici nu am auzit pana acum (scazand mormonii) imi pare interesanta si fiabila; cu pedofilia insa n-am cum sa ma impac vreodata.. si cred ca nici cu prostitutia.

Hai sa comentam.
avatar
The Dude

Mesaje : 5451
Puncte : 5574
Data de inscriere : 17/02/2015

Re: Revolutia Sexuala ?

Mesaj Scris de The Dude la data de Vin Noi 17, 2017 12:28 pm

yeeees .. o treaba buna Kavi, thX !


1. Aia in grup au incertcat-o comunitatile hippy la inceputurile lor si le-a dat cu virgula. Au aparut disensiuni intre membri, si mai grav intre membrii si cei care veneau in contact din afara cu "familia". Se pare ca nu e fiabila, desi in occident, dupa 40 de ani, exista comunitati stabile de swingeri ce functioneaza insa numai ocazional; nu m-as putea acomoda pe motiv ca detest astfel de balaceli in fluide intime.

2. Freud spune ca un copil e matur sexual incepand cu varsta definirii si acceptarii sexului sau, adica 5 ani. Psihlogia moderna ridica pragul la 7-8 ani, cand insa aparatele sexuale nu sunt inca perfect functionale (vaginul are inca peretii lipiti, iar penisul e nedecalotat (vorbim de situatii generale). Psihic nu ar trebui sa fie nimic traumatic dincolo de etapa asta care oricum nu e decat o acumulare continua de experiente. Teoretic sunt de acord cu aia, insa practic... Nu te poti apropia in felul asta de un copil. E un abuz. Pot face ei intre ei, care e altceva, insa pedofilia eu o pricep ca pe o talharie ce profita de ignoranta puiului de om. Nici eu nu am cum sa fiu de acord cu asa ceva, desi consider excesive unele prevederi ale codului penal, in chestiune.

3. Sunt ultra-libertin in limitele unei etici istorice, nu a celei impuse prin normele de convietuire. Tot ceea ce timpul a dovedit ca e de condamnat, trebuie in continuare condamnat. Tot ceea ce vremea a tolerat intr-un fel sau in altul nu trebuie si nici nu poate fi interzis.


Satisfacuta ??

Continut sponsorizat

Re: Revolutia Sexuala ?

Mesaj Scris de Continut sponsorizat


    Acum este: Dum Ian 20, 2019 7:36 pm