Republica Danga

„ Danga nu e, adică e pretutindeni. Este o insulă, compusă din pulberea unei planete îndepărtate, unde legile fizicii terestre nu sunt chiar atât de riguroase. Aici nu se știe prea bine dacă oamenii mint, visează, sau trăiesc cu adevarat „


U.F.O. camuflat...

Distribuiţi
avatar
Kavarna

Mesaje : 1180
Puncte : 1235
Data de inscriere : 17/02/2015
Varsta : 37

U.F.O. camuflat...

Mesaj Scris de Kavarna la data de Mier Feb 18, 2015 3:58 pm

UCIGAŞUL DE SATELIŢI al lui PUTIN.

Un OZN observat acum ŞASE LUNI, studiat de MILITARI şi ASTRONOMI, ARMĂ SPAŢIALĂ a Rusiei.

Din luna mai a acestui an (2014, n.b.) astronomii amatori şi sistemele militare, inclusiv NORAD, urmăresc un obiect zburător neidentificat, cu traiectorie ciudată, care orbitează în jurul Pământului. În luna august au ajuns la concluzia că obiectul are o traiectorie controlată şi că este vorba, cu siguranţă, de un OZN care executa un zbor controlat. O analiză prezentată ieri, după alte patru luni de supraveghere, ajunge la concluzia că ar fi vorba despre un satelit militar secret plasat în spaţiu de Moscova. Oficialii ruşi nu au spus până acum nimic pe această temă.
avatar
Kavarna

Mesaje : 1180
Puncte : 1235
Data de inscriere : 17/02/2015
Varsta : 37

Re: U.F.O. camuflat...

Mesaj Scris de Kavarna la data de Mier Feb 25, 2015 8:54 am

În noaptea de 17 februarie spre 18 februarie, în zona rezervației naturale Jackhead, din zona localității Manitoba din Canada, un obiect zburător neidentificat s-a prăbușit și a căzut în apa înghețată a Lacului Winniped. Mai multe rapoarte, articole de presă scrisă și postări pe canale de socializare precum facebook și twitter vorbesc despre prăbușirea unui obiect misterios.

Recent, un purtător de cuvânt al Forțelor terestre Canadiene a negat informațiile care au apărut în presa offline și online și a declarat că a fost doar un exercițiu militar, potrivit disclose.tv.
Imaginile de pe youtube îl contrazic pe reprezentatul armatei canadiene care ilustrează zeci de soldați cum trag din apa înghețată a lacului un disc mare cu aspect metalic.În plus, înainte de incident și la cateva zile după s-au raportat prezența unor lumini misterioase.

Cu toate acestea, ultima declarație a armatei neagă în continuare speculația cu privire la prăbușirea unui obiect extraterestru. Potrivit locotenent-colonelului Paul Davies, ofițer comandant al Batalionului 38, aproximativ 150 de militari au fost la lacul înghețat pentru un exercițiu arctic numit Bison 2015, iar obiectul zburător a fost un avion modificat.

''Nu există extratereștrii, a fost un avion cu capabilități decolare rapide. ", a declarat Paul Davies.
avatar
The Dude

Mesaje : 5123
Puncte : 5244
Data de inscriere : 17/02/2015

Re: U.F.O. camuflat...

Mesaj Scris de The Dude la data de Joi Apr 23, 2015 7:59 pm

Armata americană a fost sabotată de extratereştri! Sunt dezvăluirile incredibile ale mai multor ofiţeri americani, care susţin că OZN-urile le-au monitorizat bazele aeriene şi au dezactivat chiar rachetele nucleare. Şase ofiţeri americani în rezervă au susţinut o conferinţă de presă prin care au încercat să demostreze existenţa extratereştrilor, dar şi complicitatea guvernului american.
Căpitanul Robert Salas a fost în multe rânduri martorul unor astfel de evenimente. A început să vorbească abia în ultimii ani.
Una dintre cele mai importante mărturii a fost cea a colonelului Charles Halt. De-a lungul anilor, a primit rapoarte şi a ascultat declaraţii dintre cele mai curioase ale soldaţilor pe care îi trimitea să verifice activitatea OZN-urilor.
"Au spus că nava era triunghiulară, cu laturile de 3 metri. Era construită dintr-un metal de culoare închisă şi avea însemne ciudate. Am analizat-o un timp, apoi foarte repede şi silenţios a dispărut cu o viteză foarte mare", povesteşte colonelul.
Ipoteza că extratereştrii ar sabota arsenalul nuclear al ţării i-a pus pe gânduri pe mulţi americani. Iar teoria este susţinută de 120 de foşti militari, majoritatea cu grade înalte în armata Statelor Unite.
Sunt dezvăluiri care au dovedit, în primul rând, că nu suntem singuri în Univers. Şi că, pentru mulţi militari americani, extratereştrii nu mai sunt un mister.
avatar
The Dude

Mesaje : 5123
Puncte : 5244
Data de inscriere : 17/02/2015

Re: U.F.O. camuflat...

Mesaj Scris de The Dude la data de Dum Mai 24, 2015 7:58 pm

bai frate, ii simt p'aproape..

avatar
Kavarna

Mesaje : 1180
Puncte : 1235
Data de inscriere : 17/02/2015
Varsta : 37

Re: U.F.O. camuflat...

Mesaj Scris de Kavarna la data de Lun Mai 25, 2015 9:56 am

Tu faci misto, insa invazia a ineput deja acum 35 de ani.
Voi aduce probe.
avatar
Kavarna

Mesaje : 1180
Puncte : 1235
Data de inscriere : 17/02/2015
Varsta : 37

Re: U.F.O. camuflat...

Mesaj Scris de Kavarna la data de Joi Sept 10, 2015 2:03 pm

UFO Shoots Over Miami, Florida Seen By Thousands, Panics City, Sept 2015, UFO Sighting News.

avatar
Kavarna

Mesaje : 1180
Puncte : 1235
Data de inscriere : 17/02/2015
Varsta : 37

Re: U.F.O. camuflat...

Mesaj Scris de Kavarna la data de Mier Dec 30, 2015 10:58 pm

Invazie de OZN-uri gigantice in jurul Soarelui

O altă filmare a Soarelui realizată de NASA ridică foarte multe semne de întrebare despre existența extratereștrilor. După cum se poate observa în imaginile alăturate, mai multe nave extraterestre se află în permanență în jurul Soarelui. Fie că se alimentează cu energie, fie că această stea este o sursă de atracție pentru extratereștrii este mai mult decât clar că nu suntem singuri nu doar în Univers, ci în sistemul solar.
Nimeni nu poate explica ceea ce caută extratereștrii pe Soare și nici în apropierea sa. Navele extraterestre care se zăresc în filmare au dimensiuni de-a dreptul impresionante, fiind de câteva ori mai mari decât Pământul. Cu toate că ele sunt atât de clare în imaginile filmate, specialiștii NASA contestă prezența lor susținând că sunt doar niște iluzii optice.

În opinia oamenilor de știință, extratereștrii nu există și ceea ce vedem noi în filmările lor nu sunt decât simple iluzii optice. Probabil că în acest fel se dorește ca adevărul să fie ascuns de ochii curioși ai publicului larg, care trebuie doar să muncească de dimineața până seara și să nu pună prea multe întrebări.
Continut sponsorizat

Re: U.F.O. camuflat...

Mesaj Scris de Continut sponsorizat


    Acum este: Lun Iun 25, 2018 6:55 am